Роза Ветров в Кременчуге - ваш идеальный отдых за минимальную цену

Основні правила прокату

Дивіться також правила прокату для: Крім цього, не забудьте прочитати зобов'язання орендаря .

Вартість послуг прокату

Відображається на сторінці кожного окремого товару.
Якщо Ви прострочили оренду на кілька днів - Вам доведеться додатково сплатити вартість кожного простроченого дня, зазначену в вартості прокату товару.

Терміни оренди

Можливі терміни оренди товарів вказані на сторінках з докладним описом товарів.
Прокат зупиняється в день прийняття від вас заявки на повернення.

Як замовити товар напрокат?

Дуже просто! Перейдіть в будь-який розділ, виберіть бажаний товар і відправте повністю заповнену форму замовлення, яка є на сторінках усіх товарів. Після того, як Ви відправите форму, ми зв'яжемося з Вами в найкоротші терміни, щоб обговорити бронь зазначеного Вами товару.

Оформлення договірних відносин

При отриманні товару напрокат, з Клієнтом укладається Договір оренди, який підписується працівником прокату, з одного боку, і Клієнтом з іншого. Обов'язковими додатками до договору прокату є:
- Акт передачі, що містить опис товару, взятого напрокат Клієнтом;
- Додаток до Договору, який містить повну інформацію про перелік орендованих товарів, ціну прокату, термін і суму застави.
Будьте уважні, тому що після підписання Акту передачі претензії до переданого за договором прокату майну не приймаються.
Зберігайте всі документи за договором прокату до завершення договору і проведення остаточних взаєморозрахунків.

Продовження договору прокату

У разі, якщо Клієнт хоче продовжити прокат, вносити доплату немає необхідності. Подальша орендна плата вираховується з внесеного авансу - заставної вартості.
Повідомити нам про бажання продовжити прокат можна по телефону.
У разі, якщо дзвінок від Вас не надійшов, Договір оренди буде автоматично продовжуватися до тих пір, поки не вичерпається застава. Надалі Клієнт зобов'язаний повернути товар в пункт прокату або внести заставу повторно.

Повернення товару

Клієнт зобов'язаний повернути взятий напрокат товар у тому ж стані, в якому він його отримав в момент видачі (з урахуванням природного фізичного зносу, пов'язаного з плином часу і цільовим використанням товару). Наявність всіх комплектуючих, зазначених в Акті передачі, обов'язково.
УВАГА! Прокатне майно не переходить у власність орендаря ні за яких обставин!