Роза Ветров в Кременчуге - ваш идеальный отдых за минимальную цену

Прокат дитячих товарів

Ми надаємо напрокат тільки якісні дитячі товари в Кременчуці.

Перейти у розділ

Прокат ігрових приставок

Навіщо купувати дорогу приставку ?! Візьміть її напрокат!

Перейти у розділ

Активний відпочинок

У нас завжди в наявності надійне туристичне спорядження в прокат за доступними цінами.

Перейти у розділ

Правила прокату товарів для відпочинку та туризму

Будь ласка, зверніть увагу на загальні правила прокату .
Крім цього, не забудьте прочитати зобов'язання орендаря .

  1. Вартість прокату вважається з дня видачі спорядження до дня фактичної здачі, при цьому день здачі та видачі спорядження вважається за один день.
  2. За отримане в прокат спорядження утримується застава, вказана на сайті. Винятком в якості застави приймається закордонний паспорт або водійське посвідчення.
  3. Для оформлення Договору про оренду, необхідні документи: паспорт громадянина України, ідентифікаційний код.
  4. Клієнт оглядає спорядження при отриманні, і при виявленні вад може вимагати запевнення стану спорядження документально.
  5. Клієнт несе повну матеріальну відповідальність за збереження і цілісність взятого в прокат спорядження. Намети, спальники, рюкзаки повинні бути висушені (в разі повернення з прокату в брудних, вологих місцях мокрому стані стягується штраф у розмірі однієї доби прокату даного спорядження).
  6. У разі пошкодження спорядження в період прокату, клієнт відшкодовує вартість ремонту спорядження. Якщо спорядження не підлягає ремонту, то клієнт виплачує повну вартість зіпсованого спорядження. При цьому застава повертається тільки після остаточного розрахунку.
  7. У разі втрати або нестачі спорядження, клієнт відшкодовує повну його вартість. При цьому застава повертається після остаточного розрахунку.
  8. Якщо перевищується обумовлений термін прокату, то клієнт виплачує вартість прокату за кожен день прострочення за ціною першого дня прокату.
  9. Бронювання спорядження проводиться шляхом передоплати 30% вартості прокату.
  10. При здачі спорядження раніше обумовленого терміну перерахунок не проводиться.
  11. Співробітники прокату залишають за собою право відмовити в прокаті, якщо справжність, дійсність або ступінь збереження документів викликає сумніви.