Fifa 2012 (LT+3.0) (Россійська версія) - прокат у Кременчуці.

Основою FIFA 12 стало революційно нове програмне ядро ​​Player Impact Engine, що забезпечує дотримання реальних законів фізики при будь-якій взаємодії гравців на полі. Гра забезпечує безліч реалістичних варіантів результату будь-якого зіткнення. Тепер гравці зможуть вести більш природну боротьбу за м'яч і будуть легше відновлювати сили після легких зіткнень.

 

Революційні зміни в ігровий концепції роблять FIFA 12 ще більш реалістичною і захоплюючою. Нова система Precision Dribbling підвищує точність взаємодії з м'ячем під час гри на обмеженому просторі і забезпечує гравцям більше часу на прийняття рішень під час атаки і додатковий контроль над ходом матчу. Ці зміни супроводжуються новою концепцією гри в обороні, яка, як і в реальному матчі, відтепер набуває вирішального значення. Система Tactical Defending повністю змінює оборонну тактику, роблячи однаково важливими і розстановку гравців, і перехоплення передач, і боротьбу за м'яч. Тактика вирішує все. Поведінкою віртуальних гравців на полі відтепер керує система Pro Player Intelligence, що забезпечує їм можливість самостійно приймати рішення в залежності від власних навичок і оцінювати сильні і слабкі сторони інших членів команди в будь-якій ситуації.

 

Особливості гри:

 

Ядро Player Impact Engine.

Результатом двох років розробки Player Impact Engine стала можливість реалізувати в FIFA 12 дотримання реальних законів фізики і безліч реалістичних варіантів результату будь-якого зіткнення. Тепер гравці зможуть вести більш природну боротьбу за м'яч і будуть легше відновлювати сили після легких зіткнень.

Система Pro Player Intelligence.

Поведінкою віртуальних гравців на полі відтепер керує нова система штучного інтелекту, що забезпечує їм можливість самостійно приймати рішення в залежності від власних навичок і відповідно до можливостей і характеристиками інших членів команди. Наприклад, гравці з гострим зором швидше помітять можливість для наскрізної передачі, а Кака з мадридського "Реала" зможе з більшої відстані - і швидше - побачити ривок партнера по команді, ніж гравець з гіршим зором. Крім цього командна тактика при грі в нападі буде змінюватися в залежності від здібностей гравців і недоліків команди супротивника, що зробить гру ще більш реалістичною, а матчі - більш різноманітними.

Система Tactical Defending.

Ця система повністю змінює підхід до гри в обороні, зробивши однаково важливими і розміщення гравців, і своєчасний перехоплення передач, і боротьбу за м'яч. Тактика вирішує все.

Система Precision Dribbling.

Відкрийте для себе нові способи боротьби за м'яч! Тепер у вас є більше часу для прийняття рішень і повний контроль над ходом матчу. Ви зможете виконувати обведення на обмеженому просторі, на флангах і навіть під час боротьби з іншим гравцем.

 

Реальні травми.

Програмне ядро ​​Player Impact Engine в реальному часі відстежує взаємодію між гравцями, аналізуючи силу зіткнення і впливу на тіло для визначення тяжкості травм, що робить режим Career Mode ще більш реалістичним. Відтепер вам доведеться мати справу з новими типами травм і оцінювати ступінь ризику при відправці на полі не вилікуваного до кінця гравця.

Новий вигляд.

Гра тепер виглядає як трансляція реального матчу. Значно поліпшене освітлення, більш реалістичні трибуни і нове положення камери зроблять особливим кожен вихід на поле.

Спрощена навігація.

Система меню була оптимізована для більш простий і швидкої навігації. Головне меню відтепер може змінювати під обраного гравця на арені, Virtual Pro або улюблений клуб.

З будь-якої точки світу.

Повна достовірність.

У грі представлено більше 500 офіційно ліцензованих клубів і більше 15000 гравців.


За допомогою форми замовлення, наведеної нижче, Ви можете взяти Fifa 2012 (LT+3.0) (Россійська версія) напрокат у Кременчуці с доставкою надом.

Зверніть увагу: якщо ви берете диск в прокат без приставки, необхідно внести заставу в розмірі 50 грн.
Вартість прокату:
1 тиждень 1 місяць Застава
5 грн. 20-30 грн. от 35 грн.
Доставка Застава
50 грн. 100 грн.
Форма замовлення товару напрокат
Тривалість прокату:
Ваше ім'я:
E-mail:
Контактний телефон:
Адреса для доставки:
Комментарій до замовлення:
Будь ласка, дайте відповідь на антиспам питання.
Скільки буде 3 плюс 5?