Assassins creed III - прокат у Кременчуці.

Assassin's Creed 3 для X-Box360 - черговий яскравий екшн від Ubisoft. На цей раз гравець перенесеться з Османської імперії на Новий континент в епоху самих кровопролитних воєн XVIII століття, де йому доведеться знову вершити історію. Американські колонії стоять на порозі війни з Британською імперією, і в рамках цих подій ми знову бачимо протистояння асасинів і тамплієрів, що тривало століттями. У грі Assassin's Creed 3 (X-Box360) гравець приміряє на себе роль Коннора, молодого ассасина, в чиїх жилах тече англійська та індіанська кров. Герою доведеться мандрувати як по великих, густонаселених містах, так і по безкрайніх просторах дикої природи. На відміну від старих міст Європи, архітектура поселень колоністів ще не так розвинена. Тому Коннору доведеться проявляти свої акробатичні навички в більшій мірі в безкрайніх лісах Північної Америки, а більшість точок огляду буде на вершинах найвищих дерев. У Assassin's Creed 3 поліпшень і доопрацюванням було піддано буквально кожен аспект - від нового графічного движка до розрахованого на багато користувачів режиму.

Особливості гри:

Загадки історії. Багатовікове протистояння ассассинов і їх одвічних ворогів, тамплієрів, триває на тлі американської війни за незалежність. Дізнайтеся шокуючу правду про вплив таємних організацій на становлення Сполучених Штатів Америки.

Архітектура Нового Світу. Міста північної Америки сильно відрізняються від європейських - кам'яних споруд тут не так вже й багато. Крім того, велика частина континенту все ще при владі дикої природи, але головний герой гри не дарма наполовину індіанець.

Нова бойова система. У Assassin's Creed 3 арсенал озброєння значно розширився: у ньому з'явилися томагавк, вогнепальну зброю і мечі XVIII століття, а головний герой вміє одночасно атакувати відразу декількох супротивників, використовуючи різну зброю в обох руках.

Економіка колоній. Гравець може полювати на диких звірів, продавати шкури вбитих тварин, а також вступати в різні клуби і об'єднання колоністів.


За допомогою форми замовлення, наведеної нижче, Ви можете взяти Assassins creed III напрокат у Кременчуці с доставкою надом.

Зверніть увагу: якщо ви берете диск в прокат без приставки, необхідно внести заставу в розмірі 50 грн.
Вартість прокату:
1 тиждень 1 місяць Застава
5 грн. 20-30 грн. от 35 грн.
Доставка Застава
50 грн. 100 грн.
Форма замовлення товару напрокат
Тривалість прокату:
Ваше ім'я:
E-mail:
Контактний телефон:
Адреса для доставки:
Комментарій до замовлення:
Будь ласка, дайте відповідь на антиспам питання.
Скільки буде 3 плюс 5?