Роза Ветров в Кременчуге - ваш идеальный отдых за минимальную цену

Zumba Fitness Rush - прокат у Кременчуці.
Зумба об'єднує елементи аеробіки і латиноамериканських танців, це запальна суміш енергійних ритмів і спортивних вправ. Підтримувати себе у відмінній формі ще ніколи не було так просто!

Тільки на Xbox 360 вас чекають 10 додаткових програм тренувань, 5 нових залів і 3 інструктора, а також функції голосового управління за допомогою датчика Microsoft Kinect і різні мережеві сервіси.

  • Підтримувати себе у формі допоможуть 42 нових музичних треку, серед яких композиції Pitbull, Nicole Scherzinger і Yoloanda Be Cool & amp; DCUP.
  • 24 музичних стилю, які вам належить освоїти, на будь-який смак - від Боллівуду до латиноамериканських ритмів, від хіп-хопу до меренги.
  • Ніщо не завадить танцювати - безконтактна система управління Microsoft Kinect дозволить повністю віддатися у владу музики. Керуючи грою за допомогою голосу, ви не будете відволікатися від танців ні на секунду.
  • Підтримка спільної гри дозволить займатися фітнесом разом з друзями або родичами.
  • Покращений навчальний режим ознайомить вас з базовими рухами всіх музичних стилів, а можливість зібрати власний плейлист дозволить зробити тренування максимально приємними і комфортними.
  • Яку б тренувальну програму ви не вибрали, поруч завжди буде один з шести інструкторів: Бето (Beto), Таня Бердслі (Tanya Beardsley), Джина Грант (Gina Grant), Касс Мартін (Kass Martin), Джейсон Томпсон (Jason Thompson ) або Еріка Пірс (Erica Pierce).
  • Ви зможете займатися на десяти прекрасних майданчиках. Що вам по вкусу- палуба яхти біля узбережжя Майамі або дах хмарочоса? П'ять ексклюзивних для версії Zumba Fitness Rush інтер'єрів перенесуть вас в різні куточки світу - від Ріо до Лас-Вегаса.
  • Три режими інтенсивності тренувань - низька, середня і висока - дозволять кожному підібрати програму під силу.
  • Ваші успіхи під час занять будуть гідно винагороджуватися трофеями і досягненнями, що відкривають доступ до ексклюзивних відеороликів.

За допомогою форми замовлення, наведеної нижче, Ви можете взяти Zumba Fitness Rush напрокат у Кременчуці с доставкою надом.

Зверніть увагу: якщо ви берете диск в прокат без приставки, необхідно внести заставу в розмірі 50 грн.
Вартість прокату:
Доба 4-6 діб ≥ 7 діб
5 грн. 20-30 грн. от 35 грн.
Доставка Застава
50 грн. 2000 грн.
Форма замовлення товару напрокат
Тривалість прокату:
Ваше ім'я:
E-mail:
Контактний телефон:
Адреса для доставки:
Комментарій до замовлення:
Будь ласка, дайте відповідь на антиспам питання.
Скільки буде 3 плюс 5?