Роза Ветров в Кременчуге - ваш идеальный отдых за минимальную цену

crysis 3 - прокат у Кременчуці.
Події гри розгортаються через 25 років після закінчення подій попередньої частини. Головний персонаж, пророк, відправляється в Нью-Йорк, який перетворився в джунглі, щоб відплатити корпорації CELL. У новій частині він буде озброєний новітньою зброєю - потужним композитним луком.
Попередні версії гри головного героя представляли лише схожим на мисливця, а в цій частині герой є істинним мисливцем, у якого крім іншого зброї, є надшвидкісний цибулю, який діє як мініган. Гра приголомшує наявністю приголомшливих стовбурів - 22 і будь-який з них має спеціальну стрілу для блискавичного ураження цілі. Приголомшливий геймплей шутера і чудова графіка робить гру неперевершеною.
Ви будете грати в ролі «Алькатраса», який прибувши в Нью-Йорк, бачить, що місто захопили роботи-прибульці, яких створила продажна компанія Cell. Вас чекає важка битва і без потужного зброї і тактичних розрахунків перемогу не здобути. Ви можете скористатися 7 новими видами різноманітної зброї. В арсеналі гравця смертельний композитний лук, спеціальний костюм, який розроблений на основі нанотехнологій.

За допомогою форми замовлення, наведеної нижче, Ви можете взяти crysis 3 напрокат у Кременчуці с доставкою надом.

Зверніть увагу: якщо ви берете диск в прокат без приставки, необхідно внести заставу в розмірі 50 грн.
Вартість прокату:
Доба 4-6 діб ≥ 7 діб
5 грн. 20-30 грн. от 35 грн.
Доставка Застава
50 грн. 2000 грн.
Форма замовлення товару напрокат
Тривалість прокату:
Ваше ім'я:
E-mail:
Контактний телефон:
Адреса для доставки:
Комментарій до замовлення:
Будь ласка, дайте відповідь на антиспам питання.
Скільки буде 3 плюс 5?