KANE & LYNCH - злочинні уми / 18 + (Action) - прокат у Кременчуці.
Брудні вулиці Шанхая - відмінне містечко, щоб забути про криваве чаді. Десять баксів, дівчинка під боком, і ти король світу. Але коли приїжджає старий друг, все це ні чорта не значить. І пристрасть як полювання посидіти, згадати минулі деньки - але на горизонті нові проблеми. А ось вирішувати їх доведеться по-старому. Адже коли покидьки затискають в кут, так і тягне дістати дробовик і влаштувати всім навколо криваву бійню!
Парочка найжорстокіших і безбашенних вбивць за всю історію відеоігор повертається! Кейн і Лінч розкажуть нову історію з вибухами, ураганної стріляниною і густими потоками крові. Неймовірний реалізм жорстоких подій перенесе вас в кам'яні джунглі. Тут небезпечніша, ніж в будь-якому гетто, але ці зловісні герої - досвідчені хижаки. Своя шкура дорожче, ніж життя місцевих верховодів. Краще відправити на той світ ціле місто, ніж дозволити комусь уникнути відплати. Коли вони зустрінуться, світ навколо звалиться. Готуйтеся - Кейн і Лінч вже близько. І вони готові вбивати.

За допомогою форми замовлення, наведеної нижче, Ви можете взяти KANE & LYNCH - злочинні уми / 18 + (Action) напрокат у Кременчуці с доставкою надом.

Зверніть увагу: якщо ви берете диск в прокат без приставки, необхідно внести заставу в розмірі 50 грн.
Вартість прокату:
1 тиждень 1 місяць Застава
5 грн. 20-30 грн. от 35 грн.
Доставка Застава
50 грн. 100 грн.
Форма замовлення товару напрокат
Тривалість прокату:
Ваше ім'я:
E-mail:
Контактний телефон:
Адреса для доставки:
Комментарій до замовлення:
Будь ласка, дайте відповідь на антиспам питання.
Скільки буде 3 плюс 5?