Aliens vs Predator (Російська версія) (Xbox 360) - прокат у Кременчуці.
Новий бойовик від відомого розробника - компанії Rebellion, в 1999 році випустила знамениту гру, в якій люди, Чужі і Хижаки вперше зійшлися в безкомпромісних битвах.
Битва триває - різні форми життя знову зійдуться в непримиренній боротьбі. У Aliens vs Predator гравців чекають три захоплюючі сюжетні кампанії, а також незабутні багатокористувацькі битви, в яких кожна раса зможе скористатися своєю унікальною тактикою.
Підступна доля звела людей, Чужих і Хижаків на планеті BG-386, де колоністи виявили загадкову давню піраміду, що належить раси безжалісних мисливців. Законні господарі конструкції відправили на BG-386 загін, який повинен за всяку ціну перешкодити людям розкрити надійно запечатану гробницю. Гравці опиняться в епіцентрі жорстокої боротьби, де одні намагаються вижити, інші намагаються врятувати Всесвіт, а треті просто полюють!
Особливості гри:
• Людина. В ролі американського десантника вам належить спуститися в морок смертельно небезпечної планети, де кожен крок може виявитися останнім. Вижити в нерівному бою вам допоможе значний арсенал, що складається з самого смертоносної зброї і вибухівки.
• Хижак. Ваші вороги - лише трофей, яким потрібно заволодіти в чесному поєдинку. У вашому розпорядженні - чудові можливості для маскування і раптової атаки. Якщо ж противник захоче постріляти, ви зможете дати йому гідну відсіч за допомогою високотехнологічної зброї.
• Чужий. Ваші щелепи страшніше капкана, а кігті гостріше, ніж леза. Ви - саме смертоносне створення всесвіту. Ви - Чужий, а всі інші - всього лише їжа і кокони для потомства. Ховайтеся в темряві, непоміченим ковзаєте по стелях і стінах, рвіть, кусайте і паліть кислотою. Ви - сама смерть!
• Три сюжетних кампанії в грі Aliens vs Predator. У представника кожного з трьох видів - своя історія, своя правда і своя мета. Погляньте на один конфлікт з трьох різних точок зору.
• Унікальні розраховані на багато користувачів битви в грі Чужий проти Хижака. У мережевому режимі в сутичці зійдуться абсолютно несхожі один на одного істоти. Виберіть свій спосіб виживання!

За допомогою форми замовлення, наведеної нижче, Ви можете взяти Aliens vs Predator (Російська версія) (Xbox 360) напрокат у Кременчуці с доставкою надом.

Зверніть увагу: якщо ви берете диск в прокат без приставки, необхідно внести заставу в розмірі 50 грн.
Вартість прокату:
1 тиждень 1 місяць Застава
5 грн. 20-30 грн. от 35 грн.
Доставка Застава
50 грн. 100 грн.
Форма замовлення товару напрокат
Тривалість прокату:
Ваше ім'я:
E-mail:
Контактний телефон:
Адреса для доставки:
Комментарій до замовлення:
Будь ласка, дайте відповідь на антиспам питання.
Скільки буде 3 плюс 5?