Роза Ветров в Кременчуге - ваш идеальный отдых за минимальную цену

Роза Ветров

Коли ви останній раз відпочивали? Чи не біля телевізора на дивані з пивом і чіпсами або в кріслі з в'язанням в руках, а ПО-СПРАВЖНЬОМУ? Немає і телевізор, і в'язання, і навіть пиво - це все добре. Але ж більше половини населення країни трудиться на «сидячій» роботи, тобто проводить, сидячи на п'ятій точці, по 8-10 годин. Потім народ після трудів праведних приходить додому, смачно їсть і спрямовується до комп'ютерів, телевізорів, затишним диванів - ВІДПОЧИВАТИ! Адже з ранку знову на роботу. Вихідні проходять приблизно так: спочатку потрібно відіспатися, сходити за продуктами на весь наступний тиждень, вигуляти собаку або дитини, приготувати, випрати, прибрати (потрібне підкреслити) і раніше лягти спати, адже завтра на роботу. А завтра знову настає день Бабака ... Знайома картина?

Ми занурилися в світ заробляння грошей, як в безодню. А як же інакше вижити? Адже криза, політичні катаклізми, курс нестабільний .... Людина безперервно перебуває у стресовому стані і втомлюється не тільки фізично, а й морально. Прагнення до активності гаситься хронічною втомою, і людина просто не помічає краси навколишнього його природи. А потрібно всього лише на хвилинку зупинитися і згадати, що існує відпочинок - активний, корисний, захоплюючий. Саме такий відпочинок пропонує наша компанія.

Організація дозвілля в Кременчуці - новий напрямок в нашій діяльності. Але ми постаралися, щоб кожен житель або гість міста зміг знайти собі заняття до душі. Свій проект ми назвали «Розою вітрів». Чому так? Тому що він включає в себе чотири напрямки:

 піший туризм;

 водний туризм;

 велопрогулянки;

 пейнтбол.

В околицях нашого міста багато красивих місць, тому ми можемо запропонувати вам захоплюючі велопрогулянки. Наприклад, на Блакитне озеро. Розкинулося воно недалеко від Світловодська, і щоб потрапити туди, доведеться проїхати під мостом і трохи попетляти на «залізному коні» по лісі. Але досягнувши мети, можна буде сповна насолодитися прекрасним видом. Блакитне озеро радує чистою, прозорою водою. По виду вона нагадує морську, але на смак - прісна.

Любителі містичного і загадкового зможуть відправитися в місто Орбіту. Колись багатолюдний і робочий, сьогодні він назавжди залишений людьми і тихо вмирає серед первозданної природи. Виник він після того, як було прийнято рішення про будівництво Чигиринської ГРЕС. Але по ряду причин будівництво було відкладено, а містечко залишився як продукт фантастичних планів.

Не менш захоплюючими будуть і велопрогулянки по інших місцях, наприклад, уздовж берегів річки Псел. І якщо вже мова зайшла про річках, то наша компанія готова запропонувати ще одне не менш цікаве розвага - сплави на байдарках по Дніпру, Ворсклі, Псла. Деякі маршрути настільки прості, що зробити подібні походи в Кременчуці зможе кожен бажаючий. Як правило, вони розраховані на кілька днів, тому планувати такий відпочинок краще на вихідні.

Тих, хто любить подорожувати, чекають захоплюючі тури в Кременчуці. Наприклад, в Карпати. Відправитися туди можна в будь-який час року. І кожен раз знайдеться захоплююче заняття. Навіть ті, хто не вміє кататися на лижах, можуть здійснити піші походи в гори, відправитися на екскурсію по цікавих місцях.

Відпочинок в Кременчуці на цьому не закінчується. Ще одне наша пропозиція адресована любителям екстриму. На спеціально обладнаних майданчиках міста вони зможуть зіграти в пейнтбол. Ми доставимо вас на «поле бою» і забезпечимо всім необхідним. Будьте впевнені, таке проведення часу напевно допоможе зняти стрес, і повноцінно відпочити після трудового тижня.

Не відкладайте задоволення на потім, телефонуйте - адже вихідні вже близько!