Роза Ветров в Кременчуге - ваш идеальный отдых за минимальную цену

Підігрівач Philips Avent Express - прокат у Кременчуці.
Підігрівач дитячого харчування Express фірми Avent - це швидкий і безпечний спосіб підігріти зціджене молоко, молочну суміш в пляшечках, контейнерах VIA або дитяче харчування в баночках.
Підігрівач не розрахований на те, щоб зберігати рідину або харчування теплими, так як при цьому можуть зруйнуватися вітаміни, а також створюються умови для розвитку бактерій.
Час, необхідний для підігріву молока або дитячого харчування, залежить від розміру пляшечки або контейнера і від початкової температури вмісту.
Працює в трьох режимах, в залежності від необхідної температури підігріву харчування (обсягу і розміру підігрівається пляшечки) - на лицьовій стороні перемикач режимів.
Швидкий і простий у використанні. Просто додайте воду і виберіть настройки. Підігрівач Express підігріває 125 мл молока до кімнатної температури за 4 хвилини.
Підігріває дбайливо і рівномірно, що виключає небезпеку опіку у дитини.
Увага: не рекомендується підігрівати молоко або дитяче харчування в мікрохвильовій печі, так як нерівномірне нагрівання може зруйнувати деякі вітаміни, а також привести до опіків під час годування.
Виробник: Philips Avent.

За допомогою форми замовлення, наведеної нижче, Ви можете взяти Підігрівач Philips Avent Express напрокат у Кременчуці с доставкою надом.

Вартість прокату:
1 тиждень 1 місяць Застава
80 грн. 200 грн. Ціна за домовленістю.
Телефонуйте для уточнення.
Доставка Застава
50 грн. 200 грн.
Форма замовлення товару напрокат
Тривалість прокату:
Ваше ім'я:
E-mail:
Контактний телефон:
Адреса для доставки:
Комментарій до замовлення:
Будь ласка, дайте відповідь на антиспам питання.
Скільки буде 3 плюс 5?