Роза Ветров в Кременчуге - ваш идеальный отдых за минимальную цену

Kinect SPORTS - прокат у Кременчуці.
У грі Kinect Sports завдяки пристрою Kinect для Xbox 360, ви станете не тільки головною дійовою особою, але і самим контролером. Бачите м'яч? Вдарте по ньому ногою або рукою, надайте обертання тенісною ракеткою. У Kinect Sports вас чекають футбол, пляжний волейбол, боулінг, настільний теніс, бокс і різні легкоатлетичні види спорту.
Це просто і дуже весело! Kinect Sports - це саме та гра, в яку ви хотіли пограти з друзями. Хочете - станьте головною зіркою футбольного матчу, а хочете - підбадьорюйте друзів, стоячи в кутку рингу. Гра Kinect Sports настільки реальна, що ви можете відчути вітер у волоссі, перелітаючи через перешкоду, або пісок на ногах під час гри в пляжний волейбол.
Особливості гри:
Станьте всебічно розвиненим атлетом.
До складу Kinect Sports входить шість командних та індивідуальних видів спорту: футбол, пляжний волейбол, боулінг, настільний теніс, легка атлетика і бокс. Гнучка настройка складності змагань припаде до душі і професіоналам, і новачкам. Щоб почати гру, потрібно просто підійти до телевізора.
Командні змагання.
Kinect Sports порадує гравців численними режимами індивідуальної, кооперативної і змагальної гри, а настройка складності задовольнить гравців будь-якого віку і кваліфікацій. У режимі «Спортивна Вечірка» (Sports Party) ви зможете змагатися з одним або розбити всіх учасників на дві команди і привести свою команду до перемоги.
Втілити в життя свої спортивні мрії.
C грою Kinect Sports ваш герой буде завжди в центрі уваги, і ви відчуєте, як це - бути спортсменом, знаменитим на весь світ. Здобувши перемогу, ви будете насолоджуватися загальною увагою і суєтою папараці, а за особливі спортивні успіхи ви отримаєте спеціальну винагороду.

За допомогою форми замовлення, наведеної нижче, Ви можете взяти Kinect SPORTS напрокат у Кременчуці с доставкою надом.

Зверніть увагу: якщо ви берете диск в прокат без приставки, необхідно внести заставу в розмірі 50 грн.
Вартість прокату:
1 тиждень 1 місяць Застава
5 грн. 20-30 грн. от 35 грн.
Доставка Застава
50 грн. 100 грн.
Форма замовлення товару напрокат
Тривалість прокату:
Ваше ім'я:
E-mail:
Контактний телефон:
Адреса для доставки:
Комментарій до замовлення:
Будь ласка, дайте відповідь на антиспам питання.
Скільки буде 3 плюс 5?