MAFIA II - прокат у Кременчуці.

особливості гри Mafia II :

 

  • Бути гангстером. Яскраві достовірні образи, сильний сюжет і його чудова подача - все це дозволить відчути драматизм і непередбачуваність відносин між мафіозними кланами і тими, хто в них складається.
  • Забути спокій. Захоплюючі автомобільні перегони, жорстокі бійки і відчайдушні перестрілки - комбінація цих елементів забезпечує насичений і різноманітний ігровий процес.
  • Жити в мегаполісі. Завдяки новітньому графічному движку Illusion Engine ™ гравці зможуть досліджувати величезний світ, не витрачаючи час на очікування чергового завантаження: прогулятися по мальовничих вулицях міста Empire Bay, площа якого складе більше 25 квадратних кілометрів, або ж зайти всередину будівель і помилуватися детально пропрацювали інтер'єрами.
  • Дізнатися Америку. Автомобілі, реклама, одяг - все прикмети американського побуту 1940-50-х років, відтворені з максимальною точністю, з часом змінюються у грі відповідно до історичних реалій.
  • Слухати класику. Підбірка найкращих музичних композицій середини XX століття допоможе повністю зануритися в атмосферу американського «золотого століття».

За допомогою форми замовлення, наведеної нижче, Ви можете взяти MAFIA II напрокат у Кременчуці с доставкою надом.

Зверніть увагу: якщо ви берете диск в прокат без приставки, необхідно внести заставу в розмірі 50 грн.
Вартість прокату:
1 тиждень 1 місяць Застава
5 грн. 20-30 грн. от 35 грн.
Доставка Застава
50 грн. 100 грн.
Форма замовлення товару напрокат
Тривалість прокату:
Ваше ім'я:
E-mail:
Контактний телефон:
Адреса для доставки:
Комментарій до замовлення:
Будь ласка, дайте відповідь на антиспам питання.
Скільки буде 3 плюс 5?