NHL 13 - прокат у Кременчуці.
  • True Performance Skating - фізична модель переміщення на ковзанах, що включає більше 1000 нових рухів, - справжня революція в віртуальному хокеї. Вона достовірно відтворює вибуховий характер гри, динаміку і емоційність сучасних гравців NHL, дозволяє використовувати найширший арсенал прийомів, якими володіють кращі професійні спортсмени, забезпечуючи безпрецедентний рівень контролю і відкриваючи величезні можливості для імпровізації.
  • EA SPORTS Hockey IQ - інноваційна система штучного інтелекту, керуюча поведінкою окремих гравців і команди в цілому. У NHL 13 кожен хокеїст звертає увагу на всіх гравців на льоду, а не тільки на володіє шайбою або тих, хто знаходиться поруч з ним, і адекватно реагує на дії як товаришів по команді, так і противника. Крім того, система EA SPORTS Hockey IQ дозволила втілити наймасштабніший і гнучкий в налаштуванні набір прийомів і стратегій за всю історію серії.
  • GM Connected - віртуальна хокейна ліга, яку ви створюєте разом з друзями. В основу цього виду гри покладено одиночний режим Be a GM - один з найпопулярніших в серії. GM Connected дозволяє вам грати з друзями спільно або змагатися з ними у вашій власній лізі NHL, що складається з 30 команд. Будь ви досвідчений поклоников спортивних симуляторів або ж фанат хокею, який мріє стати генеральним менеджером, цей режим відкриє масу можливостей для управління командою, тренувань або гри на льоду. Спеціальний додаток для мобільних пристроїв дозволить вам завжди і скрізь залишатися на зв'язку і бути в курсі подій, що відбуваються в світі віртуального хокею.
  • NHL Moments Live - збори відеоматеріалів про самих значущих хокейних події, що супроводжує кожен ігровий сценарій, дозволить вам відчути себе справжнім учасником кращих матчів сучасної NHL. Основні події сезону 2011-12 є на диску NHL 13, а нові сценарії сезону 2012-13 будуть додаватися в гру протягом року - у міру появи.
  • Team-First Presentation змінить вигляд гри NHL 13 відповідно до вашим вибором улюбленої команди NHL.

За допомогою форми замовлення, наведеної нижче, Ви можете взяти NHL 13 напрокат у Кременчуці с доставкою надом.

Зверніть увагу: якщо ви берете диск в прокат без приставки, необхідно внести заставу в розмірі 50 грн.
Вартість прокату:
1 тиждень 1 місяць Застава
5 грн. 20-30 грн. от 35 грн.
Доставка Застава
50 грн. 100 грн.
Форма замовлення товару напрокат
Тривалість прокату:
Ваше ім'я:
E-mail:
Контактний телефон:
Адреса для доставки:
Комментарій до замовлення:
Будь ласка, дайте відповідь на антиспам питання.
Скільки буде 3 плюс 5?