Роза Ветров в Кременчуге - ваш идеальный отдых за минимальную цену

Fifa 14 - прокат у Кременчуці.
  • У FIFA 14 поліпшена система ударів. Тепер можна змінювати ширину кроку віртуальних футболістів, вибирати кут підходу до м'яча так, щоб провести найбільш небезпечну атаку по воротах, а також пробивати спонтанно і навіть з незручного становища.
  • Максимально реалістична фізика м'яча дозволяє виконувати ще більш сильні і технічні удари, ніж раніше. Пробивайте з великої дистанції, пускайте м'яч за низькою траєкторії, закручуйте його, виконуйте удари «за комір» в точності так, як в справжньому футболі.
  • «Плетіть мережива» в центрі поля і задавайте темп гри, блокуйте захисників, виконуючи дриблінг на будь-якій швидкості і в будь-якому напрямку, займайте вигідну позицію, перш ніж прийняти м'яч, щоб суперник не зумів відібрати його.
  • У FIFA 14 віртуальні футболісти приймають виважені рішення, краще опікують противника і стежать за діями нападників. Захисники не упускають можливості підтримати товаришів або повернути м'яч. Нападники отримали нові способи переграти суперників, тепер вони здатні прорвати навіть дуже потужну лінію оборони, створивши собі простір для маневру. Крім того, вони навчилися підлаштовувати свій темп під швидкість гравців інших ліній.
  • Система «Перше торкання» тепер працює і для дриблінгу, впливаючи на те, як різні футболісти ведуть м'яч на швидкості. Справжні аси обробляють м'яч з першого торкання, менш досвідчені гравці роблять зайві рухи, і тому захисникам простіше відібрати у них м'яч.
  • Завдяки збільшеній зоні відбору розширився арсенал прийомів, які можуть використовувати захисники. Крім того, тепер вони швидше включаються в гру після невдалої спроби заволодіти м'ячем, щоб відновити боротьбу.
  • Відточуйте техніку і вдосконалюйте свою майстерність в режимі тренування самостійно або змагаючись з друзями в нових міні-іграх.
  • Розвивайте і вдосконалюйте свою мережу скаутів і шукайте таланти! Оцінюйте футболістів, дізнаючись їх характеристики, щоб визначити, хто з них посилить вашу команду. З новим тренерським центром обробляти звіти скаутів, що надходять в режимі реального часу, стало набагато легше і зручніше.

За допомогою форми замовлення, наведеної нижче, Ви можете взяти Fifa 14 напрокат у Кременчуці с доставкою надом.

Зверніть увагу: якщо ви берете диск в прокат без приставки, необхідно внести заставу в розмірі 50 грн.
Вартість прокату:
1 тиждень 1 місяць Застава
5 грн. 20-30 грн. от 35 грн.
Доставка Застава
50 грн. 100 грн.
Форма замовлення товару напрокат
Тривалість прокату:
Ваше ім'я:
E-mail:
Контактний телефон:
Адреса для доставки:
Комментарій до замовлення:
Будь ласка, дайте відповідь на антиспам питання.
Скільки буде 3 плюс 5?