NFS SHIFT - Нічні гонщики / 6 + (Racing / driving) - прокат у Кременчуці.
Need for Speed ​​SHIFT - це новий виток у розвитку легендарної гоночної серії Need for Speed. Таку «спрагу швидкості» ви ще не бачили! Нелегальні гонки по вулицях нічних міст залишилися в минулому. Тепер вас чекає великий серйозний автоспорт, де в турнірних таблицях розпалюються неабиякі пристрасті, а автомобілі на трасі розвивають швидкості, недоступні жодному спорткару на міських автострадах!
Need for Speed ​​SHIFT ставить на чільне місце видовищний і безпрецедентний реалізм. Тут ви не просто бачите автомобіль і трасу, але відчуваєте кожен поворот, кожну гірку і кожен камінчик під колесом. Керуючи болідом з видом з-за керма, ви отримаєте незабутні враження. Гра чудово передає відчуття водія, який на величезній швидкості мчить по звивистій трасі. Вас злегка кренить на поворотах, підкидає на пагорбах і безжально трясе, перевертає і мотає в аваріях. Need for Speed ​​SHIFT виводить реалізм в автомобільних симуляторах на принципово новий рівень.
Особливості гри:
Екран перетвориться в лобове скло. Гра настільки точно передає відчуття гонщика, що звичне оточення зникає, а екран перетворюється в лобове скло мчить на шаленій швидкості боліда. Дивлячись на події очима водія, ви відчуєте вплив інерції і гравітації, а також на власні очі побачите, як змінюється світ, коли спідометр зашкалює. На величезній швидкості зір повністю фокусується на трасі, а всі найближчі предмети як би розмиваються.
Хто ви? Спеціально створена система Driver Profile відстежує вашу еволюцію в грі і створює ваш унікальний образ гонщика. Вона враховує безліч параметрів, включаючи стиль водіння, кількість перемог і кількість очок, набраних за віртуозно пройдені повороти і досконалі обгони. Driver Profile впливає на розвиток кар'єри і навіть на те, як відкриваються нові машини.
Незабутні автокатастрофи. Зіткнувшись з іншим автомобілем або статичним перешкодою, ви дійсно відчуєте себе учасником серйозної аварії. Складне поєднання звукових і візуальних ефектів створює приголомшливу ілюзію присутності. Чи легко реальним гонщикам продовжувати заїзд після зіткнення на величезній швидкості? Тепер ви дізнаєтеся це самі!
Всебічний тюнінг! Автомобіль в наших силах, робіть з ним, що завгодно. Тюнінг необхідний для двох завдань. По-перше, він дозволяє добитися від машини такої поведінки на трасі, яка вам необхідно. По-друге, він робить болід унікальним. Ви можете експериментувати як з зовнішнім виглядом автомобіля, так і з оформленням інтер'єру.
Фотореалістичні машини і траси. Ви можете сісти за кермо 70 автомобілів, скрупульозно скопійованих з реально існуючих машин. У їх числі Pagani Zonda F, Audi RS4 і Porsche 911 GT3 RSR. Гонки проходять як за справжніми треках, на зразок Willow Springs і Laguna Seca, так і за вигаданими маршрутами, наприклад, в центрі Лондона і Токіо.
Колективні гонки. Крім одиночної кар'єри в грі представлено кілька колективних мережевих режимів.
Від творців GT Legends і GTR 2. Разом зі студією Black Box над грою працювала команда Slightly Mad Studios, що прославилася серйозними спортивними автосимулятора GT Legends і GTR 2.

За допомогою форми замовлення, наведеної нижче, Ви можете взяти NFS SHIFT - Нічні гонщики / 6 + (Racing / driving) напрокат у Кременчуці с доставкою надом.

Зверніть увагу: якщо ви берете диск в прокат без приставки, необхідно внести заставу в розмірі 50 грн.
Вартість прокату:
1 тиждень 1 місяць Застава
5 грн. 20-30 грн. от 35 грн.
Доставка Застава
50 грн. 100 грн.
Форма замовлення товару напрокат
Тривалість прокату:
Ваше ім'я:
E-mail:
Контактний телефон:
Адреса для доставки:
Комментарій до замовлення:
Будь ласка, дайте відповідь на антиспам питання.
Скільки буде 3 плюс 5?