Роза Ветров в Кременчуге - ваш идеальный отдых за минимальную цену

Battlefield: Bad Company 2 (російська версія) (Xbox 360) - прокат у Кременчуці.
Battlefield Bad Company 2 переносить блискучу бойову систему серії Battlefield на консолі нового покоління - і представляє кращі в історії жанру битви із застосуванням бойової техніки на 8 величезних картах, кожна з яких використовує унікальний тактичний сценарій.
Застосування нових видів техніки, таких як всюдихід (ATV) і транспортний вертоліт UH-60, дозволяє використовувати унікальні тактичні прийоми в колективній грі. Широкі можливості для модифікації техніки гарантують вам незабутні враження!
Тактичне руйнування виходить на новий рівень завдяки використанню нового програмного ядра студії DICE - «Frostbite». Гравці тепер можуть знищувати цілі будівлі або створювати свої власні вогневі точки, пробиваючи отвори в стінах, що робить кожну битву дійсно унікальним.
Об'єднавшись в загони по 4 людини, ви можете взяти участь в битвах двох командних режимів і отримати за це унікальні нагороди та досягнення. Щоб домогтися беззастережної переваги над противником, використовуйте в бою унікальні гаджети, такі як магнітний маячок для стрільби з гранатомета.
Нагородою за успішні бойові дії є численні значки, зірки і ордени, сприяючі здобуттю одного з 50 нових звань.
Можливість використання модифікацій істотно розширює число доступних комплектів спорядження, зброї і бойової техніки. 4 унікальних класу персонажів, 46 видів зброї, 15 гаджетів, 13 спеціалізацій і більше 15000 варіантів спорядження дозволять гравцям створити свій власний стиль ведення бою.
Все це гарантує гравцям захоплюючий і непередбачуваний хід битв, унікальний для цього жанру.
Battlefield Bad Company 2 - краще, що може запропонувати вам жанр мережевих бойовиків!
Основні особливості Battlefield Bad Company 2:
# 8 величезних карт для колективної гри. Кожна з них включає в себе різні типи ігрового оточення і має на увазі використання різних тактичних прийомів і сценаріїв для досягнення перемоги.
# Грандіозні мережеві бої із застосуванням техніки! У грі представлено 15 видів наземних, морських і повітряних бойових машин, кожна з яких має свої унікальні переваги. Вступайте в бій на всюдиході або поливайте ворога свинцем з двох кулеметів, розміщених на борту транспортного вертольота UH-60!
# Новий режим командної гри. Об'єднавшись з трьома іншими гравцями, ви можете разом боротися за особливі нагороди та досягнення в двох режимах командної гри.
# Руйнування, версія 2.0. Ви можете руйнувати цілі будівлі, створювати власні вогневі точки - і повністю знищувати все навколо! На поле бою в Battlefield Bad Company 2 ™ не можна сховатися!
# Грайте по-своєму ( «Play It Your Way») Створіть свій стиль ведення бою, експериментуючи з 4 класами персонажів (медик, десантник, розвідник і інженер), 15000+ варіантами спорядження, 46 моделями зброї (і 200 варіантами його модифікацій), 15 видами гаджетів і 13 спеціалізаціями.
# Досягнення і нагороди. За ефективність і результативність ведення бою видаються спеціальні нагороди - значки, зірки і ордени - наближають отримання чергового звання, одного з 50 представлених в грі.

За допомогою форми замовлення, наведеної нижче, Ви можете взяти Battlefield: Bad Company 2 (російська версія) (Xbox 360) напрокат у Кременчуці с доставкою надом.

Зверніть увагу: якщо ви берете диск в прокат без приставки, необхідно внести заставу в розмірі 50 грн.
Вартість прокату:
Доба 4-6 діб ≥ 7 діб
5 грн. 20-30 грн. от 35 грн.
Доставка Застава
50 грн. 2000 грн.
Форма замовлення товару напрокат
Тривалість прокату:
Ваше ім'я:
E-mail:
Контактний телефон:
Адреса для доставки:
Комментарій до замовлення:
Будь ласка, дайте відповідь на антиспам питання.
Скільки буде 3 плюс 5?