F.E.A.R. 2: Project Origin (Xbox 360) - прокат у Кременчуці.
Вона зовсім поруч і уважно дивиться. Так-так, прямо зараз, варто тільки озирнутися, і на кордоні зору промайне куточок червоного платтячку. Вона вже тут. Може бути, варто за дверима ванною або причаїлася в кутку неосвітленій кухні. Хто вона? Безневинна на вигляд дівчинка, миле дитя, що володіє силами, люттю і спрагою крові самого диявола ...
F.E.A.R. 2: Project Origin повертає крижаний жах на екрани. Гра продовжує події першої частини. Загін спеціального призначення слідував на рядове завдання, коли в місті стався неймовірний вибух. Всі інші проблеми тут же відійшли на другий план. У складі групи елітних бійців вам належить вступити у відкрите протистояння з надприродними силами і зупинити Альму - нещадну смерть, втілену в тілі нешкідливою дівчинки.
Особливості гри:
У будівлях і під відкритим небом. Вам належить вести важкі бої на вулицях міста і під дахом будівель.
Тактичний розрахунок. Вороги використовують особливості оточення, щоб отримати переваги в бійці. Вони феноменально розумні і підступні. Не дайте їм цього зробити і першими займіть найбільш вигідну позицію! Використовуйте реальні тактичні прийоми, які спецпідрозділу застосовують в умовах міських боїв.
Підготуйте поле діяльності. Ви зможете своїми руками створити собі укриття або прибрати зі шляху перешкоду - за допомогою зброї і правильних рішень можна домогтися багато чого.
Час сповільнюється. Ви можете розтягнути миті, щоб зробити влучний постріл або прийняти вірне рішення в стрімко змінює обстановці.
Випробуйте нерви на міцність. Вас чекає зустріч з небаченими тваринами і втіленим жахом, про який ви навіть не підозрювали. Таємниця F.E.A.R. ще не розгадана, і саме вам випаде дізнатися відповідь!
Страхітливі кадри. У F.E.A.R. 2 використовуються вдосконалені графічні технології, тому зіткнення з потойбічними силами лякає правдоподібно.
Нові горизонти колективної гри. Вас чекають оновлені мережеві режими.

За допомогою форми замовлення, наведеної нижче, Ви можете взяти F.E.A.R. 2: Project Origin (Xbox 360) напрокат у Кременчуці с доставкою надом.

Зверніть увагу: якщо ви берете диск в прокат без приставки, необхідно внести заставу в розмірі 50 грн.
Вартість прокату:
1 тиждень 1 місяць Застава
5 грн. 20-30 грн. от 35 грн.
Доставка Застава
50 грн. 100 грн.
Форма замовлення товару напрокат
Тривалість прокату:
Ваше ім'я:
E-mail:
Контактний телефон:
Адреса для доставки:
Комментарій до замовлення:
Будь ласка, дайте відповідь на антиспам питання.
Скільки буде 3 плюс 5?